Pannacotta med espresso
Efterrätt
•
Servera pannacotta som man gör i Italien - i små kaffekoppar eller glas. Pannacotta blir lättare med mellangrädde och är här perfekt smaksatt med kaffe.
Ingredienser
|
Gelatinblad
|
2 |
|---|---|
| 5 dl | |
|
Frystorkat espressokaffepulver
|
2 msk |
|
Strösocker
|
¾ dl |
|
Vaniljsocker
|
1 tsk |
|
Konjak
|
ev 2 tsk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Panna cotta med choklad: Byt ut espresso mot 1/2 dl kakao. Panna cotta med amaretto: Byt ut espresso och konjak mot 2 msk amarettolikör. Minska på strösockret till 1/2 dl.
Näringsvärden, per port
Energi:
280 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,5 g |
| Protein: | 4,5 % | 3,1 g |
| Fett: | 71,3 % | 22,6 g |
| Kolhydrater: | 22,9 % | 15,8 g |