Panerad torsk
                                
                                     40 min
                                
                                
                    
                                    •
                                    Arbetstid:  40 min
                                
                                    Huvudrätt
                                    Middag
                                    Varmrätt
                        
                
                    •
                    
            
        &format=webp) 
    Att panera sin egen fisk är inga konstigheter. Fisken ska först vändas i vetemjöl, sedan i uppvispat ägg och slutligen i panko eller ströbröd. Välj om du vill skära fisken i fiskpinnestorlek eller i portionsbitar. Den blir lika god hur du än väljer att göra!
 
    
            Karolina Sparring
                Kock och receptansvarig Arla Mat
        
    
 
    Ingredienser
| 
                                            
                                                Torskrygg
                                            
                                     | 500 g | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Vetemjöl
                                            
                                     | 1 dl | 
| 
                                            
                                                Salt
                                            
                                     | 1 tsk | 
| 
                                            
                                                Ägg
                                            
                                     | 1 | 
| 
                                            
                                                Panko
                                            
                                     | 2 dl | 
| 3 msk | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
För extra krispig fisk, hetta upp olja i en kastrull till 180°. Fritera fisken tills den är gyllene. Låt rinna av på hushållspapper.
Näringsvärden, per port
Energi:
315 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,2 g | 
| Protein: | 35,3 % | 27,4 g | 
| Fett: | 35,7 % | 12,7 g | 
| Kolhydrater: | 29 % | 22,5 g | 
 
     
    &format=webp) 
     
     
     
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp)