Palsternacksmos med kassler

Palsternacksmos med kassler

Betyg

(15 st)

Ett gott potatismos med lite potatis och mycket palsternacka. Jättegott smaksatt med Kvibille gräddädel.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Serveras med:

  • 400 g benfri kassler
  • 1½ dl örtbuljong

Gör så här:

Gör så här:

Skala och skär palsternackor och potatis i stora bitar. Koka dem i saltat vatten i en kastrull ca 15 min tills rotfrukterna är mjuka. Häll av spadet och mosa eller stöt rotfrukterna till ett grovt mos. Smula ner osten rör så att den smälter. Rör ner lätt creme fraiche och smaka av med salt. Skär kasslern i skivor. Koka upp buljongen i en vid kastrull. Lägg i kasslerskivorna och låt dem bli varma under lock. Servera mos och kassler med sallad och bröd.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem