Palsternackscappuccino med päron- och valnötshack

Palsternackscappuccino med päron- och valnötshack

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(27 st)

Ljuvligt god och festlig soppa på palsternacka. Soppan får en härligt skummande yta med en topping av päron och valnötter.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skala och skär palsternackorna i mindre bitar. Skala och hacka löken. Fräs löken i smör i en kastrull. Tillsätt palsternacka, vin, vatten och buljongtärningar. Låt koka under lock tills bitarna är mjuka, 10 – 12 min. Mixa soppan slät. Tillsätt grädde och peppar. Hacka valnötterna grovt och rosta dem i en torr varm stekpanna. Kärna ur och tärna päronet. Fräs det hastigt i smör i en stekpanna och blanda med valnötter och gräslök. Värm mjölken och vispa till ett skum. Servera soppan i portionsskålar. Lägg skummet på soppan och strö över hacket.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem