Oxrullader med senapssting

Oxrullader med senapssting

Betyg

(97 st)

Enkla oxrullader inspirerade av gamla tiders recept men med härligt sting av dijonsenap. Extra gott att servera dem klassiskt med vinbärsgelé.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Sås:

Gör så här:

Gör så här:

Skär osten i 8 stavar för 4 port. Bred 2 msk senap på köttskivorna. Lägg en oststav på varje skiva och strö över timjan. Rulla ihop till täta rullar och fäst med tandpetare. Salta, peppra och bryn rullarna runt om i smör i en stekpanna 3-4 min. Tillsätt vatten, sås och 1 msk senap i pannan. Rör om och låt koka under lock ca 5 min. Garnera med timjan.

Näringsvärden, per Per port exklusive tillbehör

  • Energi: 340 kcal
  • Protein: 40 g
  • Kolhydrater: 6 g
  • Fett: 17 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem