Oxrullader med senapssting
20 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Enkla oxrullader inspirerade av gamla tiders recept men med härligt sting av dijonsenap. Extra gott att servera dem klassiskt med vinbärsgelé.
Ingredienser
|
Lövbiff, 8 skivor
|
600 g |
|---|---|
|
Kvibille® Cheddar
|
80 g |
|
Dijonsenap
|
3 msk |
|
Hackad färsk timjan
|
2 tsk |
|
Salt
|
½ tsk |
|
Svartpeppar
|
2 krm |
Sås:
|
Vatten
|
1 dl |
|---|---|
| 3 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
320 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,3 g |
| Protein: | 54,2 % | 42,8 g |
| Fett: | 38,4 % | 13,9 g |
| Kolhydrater: | 7,4 % | 5,8 g |