Oxrullader med senapssting

Oxrullader med senapssting

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(97 st)

Enkla oxrullader inspirerade av gamla tiders recept men med härligt sting av dijonsenap. Extra gott att servera dem klassiskt med vinbärsgelé.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Sås:

Gör så här:

Gör så här:

Skär osten i 8 stavar för 4 port. Bred 2 msk senap på köttskivorna. Lägg en oststav på varje skiva och strö över timjan. Rulla ihop till täta rullar och fäst med tandpetare. Salta, peppra och bryn rullarna runt om i smör i en stekpanna 3-4 min. Tillsätt vatten, sås och 1 msk senap i pannan. Rör om och låt koka under lock ca 5 min. Garnera med timjan.

Näringsvärden, per Per port exklusive tillbehör

  • Energi: 340 kcal
  • Protein: 40 g
  • Kolhydrater: 6 g
  • Fett: 17 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem