Fylld lövbiff

Fylld lövbiff

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(49 st)

Den tunna lövbiffen är perfekt att rulla ihop med en god fyllning. Här får köttet smak av bacon, smält cheddarost och lite sting från dijonsenap.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Potatispuré:

Gör så här:

Gör så här:

Strimla baconskivorna. Dela,och strimla tvätta purjolöken. Fräs bacon och purjolök i en stekpanna. Häll upp i en bunke och låt kallna. Blanda baconfräset med ost, senap och crème fraiche. Lägg ut köttskivorna på en skärbräda och fördela fyllningen på köttet. Rulla ihop köttskivorna, salta och peppra. Stek köttet i smör, ca 3 min på varje sida. Häll i vinet och låt koka ihop ca 1 min.

Potatispuré:

Skala och koka potatisen mjuk. Häll av och mosa ihop med syrad grädde och smör, salta. Servera köttet med sky, potatispuré och gärna ättiksgurka. Toppa ev med hackad persilja.

Tips:

Stick en tandpetare genom köttet så håller det lättare ihop vid stekning.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 925 kcal
  • Protein: 41 g
  • Kolhydrater: 30 g
  • Fett: 71 g

Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem