Lövbiff med ädelost

Lövbiff med ädelost

25 min Huvudrätt
Lövbiffsrullader fyllda med ädelost är inte så krångligt som det kanske låter. Smakar ljuvligt i en klassisk gräddsås med färsk timjan och en klick vinbärsgelé.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Skär osten i stavar. Krydda köttet med salt och peppar. Lägg en oststav på varje skiva och rulla ihop till täta rullar. Fäst med tandpetare.
  • Bryn rullarna runt om i smör i en stekpanna 3-4 min. Tillsätt sås, rör om och låt koka under lock ca 8 min.
  • Garnera med hackad timjan. Servera gärna med kokt potatis och ev lite vinbärsgelé.
Klart!
Tips:

Blanda en klick Bregott Havssalt med dina nykota potatisar så smakar de ännu godare!

Näringsvärden, per port inkl potatis

Energi:

450 kcal

Protein: 44 g
Kolhydrater: 31 g
Fett: 16 g

Ingredienser

75 g
Lövbiff
600 g
Salt
½ tsk
Svartpeppar
2 krm
Tandpetare
3 dl
Färsk timjan
½ kruka
Kokt potatisar