Oxrullader med senapssting
                                
                                     20 min
                                
                                    Huvudrätt
                                    Lunch
                                    Middag
                        
                    
                
                    •
                    
            
         
    Enkla oxrullader inspirerade av gamla tiders recept men med härligt sting av dijonsenap. Extra gott att servera dem klassiskt med vinbärsgelé.
Ingredienser
| 
                                            
                                                Lövbiff, 8 skivor
                                            
                                     | 600 g | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Kvibille® Cheddar
                                            
                                     | 80 g | 
| 
                                            
                                                Dijonsenap
                                            
                                     | 3 msk | 
| 
                                            
                                                Hackad färsk timjan
                                            
                                     | 2 tsk | 
| 
                                            
                                                Salt
                                            
                                     | ½ tsk | 
| 
                                            
                                                Svartpeppar
                                            
                                     | 2 krm | 
Sås:
| 
                                            
                                                Vatten
                                            
                                     | 1 dl | 
|---|---|
| 3 dl | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
320 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,3 g | 
| Protein: | 54,2 % | 42,8 g | 
| Fett: | 38,4 % | 13,9 g | 
| Kolhydrater: | 7,4 % | 5,8 g | 
 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp)