Oxfilé provencale
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
&format=webp)
Retro för en riktig fransk festklassiker. Oxfilé surprise går att förbereda dagen innan och bara värma med vitlökssmöret precis innan servering.
Ingredienser
Oxfilé
|
1¼ kg |
---|---|
Salt
|
1½ tsk |
Svartpeppar
|
2 krm |
Svartrötter
|
1½ kg |
Pressad citronsaft
|
½ msk |
100 g | |
Pressad vitlöksklyfta
|
1 |
Hackad färsk persilja
|
½ dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
414 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 7,6 g |
Protein: | 36 % | 36,7 g |
Fett: | 37,1 % | 17,4 g |
Kolhydrater: | 26,9 % | 27,4 g |

