Oxfilé provencale
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Retro för en riktig fransk festklassiker. Oxfilé surprise går att förbereda dagen innan och bara värma med vitlökssmöret precis innan servering.
Ingredienser
|
Oxfilé
|
1¼ kg |
|---|---|
|
Salt
|
1½ tsk |
|
Svartpeppar
|
2 krm |
|
Svartrötter
|
1½ kg |
|
Pressad citronsaft
|
½ msk |
| 100 g | |
|
Pressad vitlöksklyfta
|
1 |
|
Hackad färsk persilja
|
½ dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
414 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 7,6 g |
| Protein: | 36 % | 36,7 g |
| Fett: | 37,1 % | 17,4 g |
| Kolhydrater: | 26,9 % | 27,4 g |