Ta fram alla ingredienser och köksutrustning samt skär alla grönsakerna innan du börjar, så går matlagningen smidigare.
745 kcal
Protein: | 39 g |
Kolhydrater: | 40 g |
Fett: | 47 g |
Putsad oxfilé
|
750 g |
---|---|
Salt
|
1½ tsk |
Svartpeppar
|
1 tsk |
Olja
|
2 msk |
50 g |
Rotselleri, ca 600 g
|
1 |
---|---|
Olja
|
2 msk |
Salt
|
½ tsk |
Nymalen svartpeppar
|
2 krm |
3 dl | |
Finhackad vitlöksklyfta
|
1 |
Finhackad färsk timjan
|
1 tsk |
Strimlad purjolök, den vita delen
|
150 g |
Salladslökar, strimlade
|
2 |
Japansk soja
|
½ dl |
---|---|
Flytande honung
|
1 dl |
Srirachasås
|
1 tsk |
Majsstärkelse
|
1 msk |
Vatten
|
1 msk |
Risvinäger
|
1 msk |
Syrliga äpplen
|
2 |
---|---|
Silverlök
|
1 |
Citron
|
saft från 1 |
Olivolja
|
1 msk |
Salt och peppar
|
Babyspenat
|
100 g |
---|---|
Färska färska fikon, klyftade
|
4 |
Valnötter, grovhackade
|
100 g |
Smörgåskrasse
|
1 ask |
140 g |