Oxfilé med persiljebearnaise

Oxfilé med persiljebearnaise

Betyg

(52 st)

Oxfilé med smaker från Medelhavet, vackert serverad med körsbärstomater och smakrik bearnaisesås.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 8 port

Gör så här:

Gör så här:

Salta och peppra köttet. Bryn det hastigt i smör i het stekpanna. Lägg köttet på ett ugnssäkert fat. Låt paprikan rinna av. Skär den i små bitar. Blanda paprika, vitlök, ost och hälften av persiljan. Hit kan man förbereda. Sätt ugnen på 225°. Lägg paprikaröran på köttet och tomaterna bredvid. Stek i mitten av ugnen tills innertemperaturen är 58°, ca 15 min (rosa kött). Blanda crème fraiche, vinäger, dragon, salt, peppar och resten av persiljan i en kastrull och koka upp. Servera köttet med såsen och klyftpotatis.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem