Oxfilé med persiljebearnaise
45 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Oxfilé med smaker från Medelhavet, vackert serverad med körsbärstomater och smakrik bearnaisesås.
Ingredienser
Oxfilé
|
8 skivor |
---|---|
Salt
|
1 tsk |
Svartpeppar
|
3 krm |
Grillad paprika i olja
|
200 g |
Pressade vitlöksklyftor
|
2 |
3 dl | |
Hackad bladpersilja
|
2 dl |
Körsbärstomater
|
500 g |
4 dl | |
Äppelcidervinäger
|
1 msk |
Torkad dragon
|
2 tsk |
Salt
|
½ tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
289 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 23 % | 16,4 g |
Fett: | 70,4 % | 23 g |
Kolhydrater: | 6,6 % | 4,7 g |

