Oxfilé med persiljebearnaise
45 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Oxfilé med smaker från Medelhavet, vackert serverad med körsbärstomater och smakrik bearnaisesås.
Ingredienser
|
Oxfilé
|
8 skivor |
|---|---|
|
Salt
|
1 tsk |
|
Svartpeppar
|
3 krm |
|
Grillad paprika i olja
|
200 g |
|
Pressade vitlöksklyftor
|
2 |
| 3 dl | |
|
Hackad bladpersilja
|
2 dl |
|
Körsbärstomater
|
500 g |
| 4 dl | |
|
Äppelcidervinäger
|
1 msk |
|
Torkad dragon
|
2 tsk |
|
Salt
|
½ tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
289 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,3 g |
| Protein: | 23 % | 16,4 g |
| Fett: | 70,4 % | 23 g |
| Kolhydrater: | 6,6 % | 4,7 g |