Oxfilé med parmaflarn
1 tim
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Klassisk festrätt i ny tappning! Det läckra parmaflarnet är både snyggt och gott!
Ingredienser
|
Oxfilé
|
1¼ kg |
|---|---|
|
Parmaskinka
|
8 skivor |
|
Salt
|
2 tsk |
|
Svartpeppar
|
½ tsk |
|
Små rödlökar
|
2 |
Sås:
| 4 dl | |
|
Vitvinsvinäger
|
1 msk |
|
Torkad dragon
|
2 tsk |
|
Hackad färsk persilja
|
½ dl |
|
Vitt vin
|
1 dl |
|
Salt och peppar
|
Hasselnötspotatis:
|
Små delikatesspotatis
|
800 g |
|---|---|
| 2 msk | |
|
Hasselnötter
|
1½ dl |
|
Salt
|
1 tsk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
577 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 4,6 g |
| Protein: | 30,4 % | 43,2 g |
| Fett: | 54 % | 35,2 g |
| Kolhydrater: | 14,1 % | 20 g |