Oxfilé med kantarellsmör

Oxfilé med kantarellsmör

Betyg

(69 st)

Perfekt stekt eller grillad oxfilé serverad med kantarellsmör som ger ljuvlig smak av svamp och doft av skog.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Kantarellsmör:

Servera med:

Gör så här:

Gör så här:

Stek svampen i 1 msk av smöret i en stekpanna tills all vätska kokat in. Tillsätt rosmarin och fräs ytterligare ca 2 min. Låt kallna. Kör svampen i en matberedare med övriga ingredienser. Lägg det mixade smöret på plastfolie och rulla ihop till en rulle. Lägg i kylen att stelna minst 1 tim. Skär köttet i 4 tjocka skivor. Grilla köttet eller stek det i smör i en stekpanna ca 3 min per sida.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem