Oxfilé med kantarellsmör
1 tim 30 min
•
Arbetstid: 30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Perfekt stekt eller grillad oxfilé serverad med kantarellsmör som ger ljuvlig smak av svamp och doft av skog.
Ingredienser
|
Oxfilé
|
600 g |
|---|---|
Kantarellsmör:
|
Kantareller
|
2 dl |
|---|---|
| 125 g | |
|
Torkad rosmarin
|
½ msk |
|
Citronsaft
|
1 msk |
|
Salt
|
2 krm |
|
Vitpeppar
|
1 krm |
Servera med:
|
Riven Kvibille® Cheddar 6 mån
|
|---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
427 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,8 g |
| Protein: | 31,4 % | 33 g |
| Fett: | 66 % | 31,9 g |
| Kolhydrater: | 2,6 % | 2,7 g |