Ostsufflé

Ostsufflé

Betyg

(57 st)

Ostsufflé är inte svårt att göra själv. Vispa äggvitorna hårt och använd välsmorda formar så är det enkelt att lyckas med suffléerna. Servera bums med en god sallad!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Vispa ut mjölet i hälften av mjölken i en kastrull. Tillsätt resten av mjölken och låt koka upp under vispning. Låt svalna något. Vispa i äggulor, salt, muskot, cayennepeppar, majsstärkelse och ost. Vispa vitorna till hårt skum och vänd ner dem i smeten. Smörj portionsformarna noga. Häll i smeten. Grädda i nedre delen av ugnen 15–20 min.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 410 kcal
  • Protein: 24 g
  • Kolhydrater: 7 g
  • Fett: 32 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem