Ostsufflé

Ostsufflé

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(66 st)

Ostsufflé är inte svårt att göra själv. Vispa äggvitorna hårt och använd välsmorda formar så är det enkelt att lyckas med suffléerna. Servera bums med en god sallad!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Sätt ugnen på 225°. Vispa ut mjölet i hälften av mjölken i en kastrull. Tillsätt resten av mjölken och låt koka upp under vispning. Låt svalna något. Vispa i äggulor, salt, muskot, cayennepeppar, majsstärkelse och ost. Vispa vitorna till hårt skum och vänd ner dem i smeten. Smörj portionsformarna noga. Häll i smeten. Grädda i nedre delen av ugnen 15–20 min.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 410 kcal
  • Protein: 24 g
  • Kolhydrater: 7 g
  • Fett: 32 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag