Ost med melonsalsa

Ost med melonsalsa

Betyg

(186 st)

Salt ost och söt frukt samsas i en Medelhavsinspirerad sallad - perfekt som förrätt.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 150 g Apetina® vitost
  • 50 g rucola

Melonsalsa:

  • 300 g vattenmelon
  • ½ gurkor
  • 1 salladslök
  • rivet skal av ½ citroner
  • 1 msk flytande honung
  • 1 tsk sambal oelek
  • 1 krm salt
  • svartpeppar

Gör så här:

Gör så här:

Skala och kärna ur melon och gurka. Skär dem i små bitar och strimla salladslöken. Blanda med övriga ingredienser till salsan. Skär osten i skivor. Lägg rucola på 4 tallrikar. Lägg på osten och toppa med salsan och nymald svartpeppar.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 155 kcal
  • Protein: 8 g
  • Kolhydrater: 12 g
  • Fett: 8 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem