Ost med melonsalsa

20 min Förrätt Lunch
Ost med melonsalsa

Salt ost och söt frukt samsas i en Medelhavsinspirerad sallad - perfekt som förrätt.

Ingredienser

150 g
Rucola
50 g

Melonsalsa:

Vattenmelon
300 g
Gurka
½
Salladslök
1
Citron
rivet skal av ½
Flytande honung
1 msk
Sambal oelek
1 tsk
Salt
1 krm
Svartpeppar

Gör så här

  • Skala och kärna ur melon och gurka. Skär dem i små bitar. Strimla salladslöken.
  • Blanda med övriga ingredienser till salsan.
  • Skär osten i skivor. Lägg rucola på 4 tallrikar.
  • Lägg på osten och toppa med salsan och nymald svartpeppar.
Klart!

Näringsvärden, per port

Energi:

155 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 8 g
Kolhydrater: 12 g
Fett: 8 g
https://www.arla.se/recept/ost-med-melonsalsa/