Ost- och spenatsoppa i glas

Ost- och spenatsoppa i glas

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(45 st)

Denna spenatsoppa kan man laga en dag i förväg och sedan göra det sista före serveringen. Spenatsoppan är lika god varm som ljummen.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 10 glas

Garnering:

  • 2 msk grovhackade hasselnötter gärna rostade

Gör så här:

Gör så här:

Skala och hacka löken. Fräs den i smör i en kastrull. Rör i mjöl och tillsätt mjölk och buljongtärningar. Låt soppan koka ca 3 min. Riv osten och rör i 3 dl tillsammans med grädden. Hit kan man förbereda. Mixa spenaten och soppan i omgångar. Värm soppan och häll upp i små glas. Strö över hasselnötter och resten av osten.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem