Ost- och spenatrullar
30 min
•
Arbetstid: 10 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Varmrätt
•

Recept på pasta, cannelloni, med jättegod ost- och spenatfyllning. En snabb och enkel vardagsrätt som gratineras i ugn.
Ingredienser
Fryst bladspenat (tinad)
|
450 g |
---|---|
Kelda® Pastasås tomat & crème fraiche
|
4 dl |
Färska lasagneplattor, gärna fullkorn
|
360 g |
150 g | |
Tomater
|
3 |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
306 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4,5 g |
Protein: | 21,3 % | 16 g |
Fett: | 39,6 % | 13,7 g |
Kolhydrater: | 39,1 % | 29,4 g |

