Ost- och rucolasoppa

Ost- och rucolasoppa

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(62 st)

Rucolasoppa mixad med riven ost är en modern uppföljare till klassisk spenatsoppa. Vid servering toppas rucolasoppan med vackra rucolablad och pinjenötter.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Skala och hacka lök och vitlök. Fräs i smör i en kastrull. Rör i mjöl och tillsätt vatten, grädde och buljongtärningar. Låt koka några minuter. Mixa soppan med ost och det mesta av rucolan i omgångar. Rosta ev pijenötterna och strö över dem och rucola vid servering. Satsa på ett gott bröd till.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag