Ost- och rucolasoppa
20 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Rucolasoppa mixad med riven ost är en modern uppföljare till klassisk spenatsoppa. Vid servering toppas rucolasoppan med vackra rucolablad och pinjenötter.
Ingredienser
|
Gula lökar
|
2 |
|---|---|
|
Vitlöksklyftor
|
2 |
|
Vetemjöl
|
1 msk |
|
Vatten
|
7 dl |
| 2½ dl | |
|
Grönsaksbuljong
|
2 tärningar |
| 3 dl | |
|
Rucola
|
100 g |
|
Pinjenötter
|
2 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
253 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,5 g |
| Protein: | 20,1 % | 12,5 g |
| Fett: | 66,4 % | 19 g |
| Kolhydrater: | 13,5 % | 8,4 g |