Örtmarinerad kyckling
4 tim 20 min
•
Arbetstid: 20 min
Buffé
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Variera kycklingen genom att marinera den i en blandning av örter och yoghurt. Gott som huvudrätt eller till buffén.
Ingredienser
|
Kycklingbröstfilé
|
600 g |
|---|
Marinad:
| 1 dl | |
|
Pressad vitlöksklyfta
|
1 |
|
Torkad körvel
|
1 tsk |
|
Torkad dragon
|
1 tsk |
|
Hackad färsk persilja
|
2 msk |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Cayennepeppar
|
1 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
187 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,1 g |
| Protein: | 77,3 % | 35,6 g |
| Fett: | 20,3 % | 4,3 g |
| Kolhydrater: | 2,4 % | 1,1 g |