Öppen lasagne med aubergine och krämig grönkålspesto
40 min
Huvudrätt
•
I denna vegetariska variant med färska lasagneplattor blir den klassiska italienska favoriten både snabb och god! Grönkålspeston gör lasagnen extra smakrik och krämig.
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Energi:
625 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 30 g |
Kolhydrater: | 52 g |
Fett: | 31 g |
Ingredienser
Auberginer, ca 700 g
|
2 |
---|---|
Salt
|
1 tsk |
Färsk grönkål
|
200 g |
Pumpakärnor
|
1 dl |
Vitlöksklyfta
|
½ |
250 g | |
2½ dl | |
Arla Köket® Smör-&rapsolja oliv
|
3 msk |
Färska lasagneplattor
|
300 g |
Salt
|
½ tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |