Nyponsoppa med rostad dinkelcrunch

Nyponsoppa med rostad dinkelcrunch

20 min Mellanmål Efterrätt
Nyponsoppa på nytt sätt med vaniljkvarg och chrunchig granola på toppen.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Sätt ugnen på 175°.
  • Nyp ihop alla ingredienser till crunchen. Fördela blandningen på en plåt med bakplåtspapper.
  • Rosta i mitten av ugnen ca 10 min. Vänd gärna på blandningen en gång under tiden. Låt svalna.
  • Värm soppan och servera den med en klick kvarg. Toppa med dinkelcrunch.
Klart!
Energi:

570 kcal

Protein: 17 g
Kolhydrater: 64 g
Fett: 26 g

Ingredienser

Dinkelcrunch:
Dinkelflingor
3 dl
Melonkärnor
2 dl
Salt
1 krm
2 msk
Flytande honung
2 msk