Nyponsoppa med rostad dinkelcrunch

Nyponsoppa med rostad dinkelcrunch

Betyg

(1 st)

Nyponsoppa på nytt sätt med vaniljkvarg och chrunchig granola på toppen.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Dinkelcrunch:

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 175°. Nyp ihop alla ingredienser till crunchen. Fördela blandningen på en plåt med bakplåtspapper. Rosta i mitten av ugnen ca 10 min. Vänd gärna på blandningen en gång under tiden. Låt svalna. Värm soppan. Servera soppan med en klick kvarg och toppa med dinkelcrunch.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 570 kcal
  • Protein: 17 g
  • Kolhydrater: 64 g
  • Fett: 26 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem