Mynta- och fänkålsmarinad
10 min
•

Myntaälskare se hit! Här får örten spela huvudrollen i en marinad med hetta från chili och lätt lakritssmak från fänkål. God till lamm och lax.
Ingredienser
Hackad färsk mynta
|
1 dl |
---|---|
4 msk | |
Hackade gröna chilipeppar
|
2 |
Hackade vitlöksklyftor
|
2 |
Krossade fänkålsfrön
|
3 msk |
Citroner, rivet skal
|
2 |
Salt
|
1 tsk |
Peppar
|
1 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per dl
Energi:
645 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per dl | |
---|---|---|
Fiber: | - | 15,6 g |
Protein: | 4,5 % | 7,2 g |
Fett: | 72,5 % | 52,9 g |
Kolhydrater: | 23 % | 36,5 g |

