My thailåda

My thailåda

20 min Huvudrätt
En snabb och färgsprakande gryta med smal kokossås. Servera med fullkornsris och få extra fibrer!
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Skär köttet i strimlor. Kärna ur och strimla paprikorna. Skala och hacka vitlöken.
  • Bryn köttet i smör-&rapsolja i en stekpanna. Lägg i paprika och vitlök och låt det fräsa med under omrörning.
  • Tillsätt smulad buljongtärning, kokosmjölk och sweet chilisås. Låt allt koka ca 1 min.
  • Servera med fullkornsris, limeklyftor och extra sweet chilisås.
Klart!
Tips:

Servera med fullkornsris, limeklyftor och extra sweet chilisås.

Energi:

400 kcal

Protein: 28 g
Kolhydrater: 50 g
Fett: 10 g

Ingredienser

Färsk skinka
400 g
Paprikor
2
Vitlöksklyftor
2
2 tsk
Köttbuljong
1 tärning
Lätt kokosmjölk
2½ dl
Sweet chilisås
2 msk