Muggkaka med blåbär och kanel

Muggkaka med blåbär och kanel

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(154 st)

I mikron blir muggkakan klar på några minuter. Den smakar som en blandning mellan gröt och kaka. Perfekt när du behöver ladda med protein och kolhydrater.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Blanda havregryn, banan, ägg, kokosflingor och kanel. Mixa blandningen slät och rör ner blåbären. Smörj en mugg med smör-&rapsolja, häll i smeten. Tillaga i mikron 1,5-2 min på medelhög effekt. Servera kakan med kvarg.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 400 kcal
  • Protein: 17 g
  • Kolhydrater: 38 g
  • Fett: 18 g

Skriv ut

Källa: