Muggkaka med blåbär och kanel

Muggkaka med blåbär och kanel

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(158 st)

I mikron blir muggkakan klar på några minuter. Den smakar som en blandning mellan gröt och kaka. Perfekt när du behöver ladda med protein och kolhydrater.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

  1. Blanda havregryn, banan, ägg, kokosflingor och kanel. Mixa blandningen slät och rör ner blåbären.
  2. Smörj en mugg med smör-&rapsolja, häll i smeten. Tillaga i mikron 1,5-2 min på medelhög effekt. Servera kakan med kvarg.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 400 kcal
  • Protein: 17 g
  • Kolhydrater: 38 g
  • Fett: 18 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag