Muggkaka med blåbär och kanel

Muggkaka med blåbär och kanel

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(122 st)

I mikron blir muggkakan klar på några minuter. Den smakar som en blandning mellan gröt och kaka. Perfekt när du behöver ladda med protein och kolhydrater.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • ½ dl Arla® mild kvarg naturell

Gör så här:

Gör så här:

Blanda havregryn, banan, ägg, kokosflingor och kanel. Mixa blandningen slät och rör ner blåbären. Smörj en mugg med smör-&rapsolja, häll i smeten. Tillaga i mikron 1,5-2 min på medelhög effekt. Servera kakan med kvarg.

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 385 kcal
  • Protein: 18 g
  • Kolhydrater: 37 g
  • Fett: 17 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem