Muggkaka äppelpäppel

Muggkaka äppelpäppel

Fixa en matig muggkaka till mellis! Gott och mättande med fiberhavregryn, rivet äpple och kanel. Fräsch yoghurt, honung och nötter på toppen blir pricken över i.
Betyg (92 st)

Mitt betyg:

Muggkaka äppelpäppel

Fixa en matig muggkaka till mellis! Gott och mättande med fiberhavregryn, rivet äpple och kanel. Fräsch yoghurt, honung och nötter på toppen blir pricken över i.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.

Lägg i inköpslista

Tillbehör

Gör så här:

Lägg smöret i en bunke, smält det i mikrovågsugnen 15-30 sek. Riv äpplet grovt. Rör ner äpple, fiberhavregryn, bakpulver, kanel, socker och ägg i smöret, rör till en slät smet. Smörj två porslinsmuggar med smör, fördela blandningen i muggarna. Tillaga i mikrovågsugnen 2 ½ -3 min. Låt kakorna svalna och stjälp sedan upp dem på ett fat. Garnera med yoghurt och hackade nötter, ringla över lite honung.

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per Per st

  • Energi: 370 kcal
  • Protein: 6 g
  • Kolhydrater: 26 g
  • Fett: 27 g
Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.