Muggkaka äppelpäppel
10 min
Mellanmål
Frysbar
•
Fixa en matig muggkaka till mellis! Gott och mättande med fiberhavregryn, rivet äpple och kanel. Fräsch yoghurt, honung och nötter på toppen blir pricken över i.
Ingredienser
| 5 msk | |
|
Äpple
|
1 |
|
Fiberhavregryn
|
1 dl |
|
Bakpulver
|
1 tsk |
|
Malen kanel
|
1 msk |
|
Rårörsocker
|
2 msk |
|
Ägg
|
2 |
Tillbehör
| 1 dl | |
|
Hackade nötter
|
2 msk |
|
Flytande honung
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
311 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3 g |
| Protein: | 7,6 % | 5,8 g |
| Fett: | 69,3 % | 24,4 g |
| Kolhydrater: | 23,1 % | 17,7 g |