Muffins med oliv och vitost
45 min
Buffé
Tillbehör
Frysbar
•
Medelhavsdofter fyller köket. Nybakta muffins gör alla glada!
Ingredienser
| 100 g | |
|
Svarta, urkärnade svarta oliver
|
1 dl |
|
Vetemjöl
|
4 dl |
|
Grahamsmjöl
|
2 dl |
|
Bakpulver
|
2 tsk |
|
Salt
|
¾ tsk |
|
Ägg
|
4 |
| ½ dl | |
|
Arla Ko® Eko Yoghurt, naturell
|
2 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
182 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,3 g |
| Protein: | 14,3 % | 6,4 g |
| Fett: | 38,5 % | 7,9 g |
| Kolhydrater: | 47,2 % | 21,1 g |