Matmuffins med cottage cheese, sötpotatis och spenat

Matmuffins med cottage cheese, sötpotatis och spenat

Riven sötpotatis, spenat och cottage cheese i smeten ger riktigt matiga muffins. Gott och kul tillbehör på brunchen eller buffén.
Betyg (5 st)

Mitt betyg:

Matmuffins med cottage cheese, sötpotatis och spenat

Riven sötpotatis, spenat och cottage cheese i smeten ger riktigt matiga muffins. Gott och kul tillbehör på brunchen eller buffén.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.

Lägg i varukorgen

Receptet gäller för 12 st

Gör så här:

Sätt ugnen på 175°. Sätt ut muffinsformar i en muffinsplåt. Skala och finriv sötpotatisen och lägg i en bunke. Tillsätt smör-&rapsolja, ägg, cottage cheese, spenat och hälften av osten. Spara ev lite spenat till garnering. Rör ner mjöl blandat med bakpulver och salt. Klicka ner smeten i formarna. Toppa med resten av osten och strö över pumpakärnor och paprikapulver. Grädda i mitten av ugnen ca 30 min. Låt svalna under handduk.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 195 kcal
  • Protein: 9 g
  • Kolhydrater: 22 g
  • Fett: 7 g
Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.