Matmuffins med cottage cheese, sötpotatis och spenat
1 tim
Brunch
Buffé
Mellanmål
Frysbar
•

Riven sötpotatis, spenat och smakrik cottage cheese i smeten ger riktigt matiga muffins. Gott och kul tillbehör på brunchen eller buffén.
Ingredienser
Små sötpotatisar, ca 300 g
|
2 |
---|---|
2 msk | |
Ägg
|
4 |
KESO® Cottage cheese crushed paprika & chili
|
1 dl |
Babyspenat
|
60 g |
2 dl | |
Dinkelmjöl
|
4 dl |
Bakpulver
|
2 tsk |
Salt
|
1 tsk |
Pumpakärnor
|
2 msk |
Rökt paprikapulver
|
½ tsk |
Gör så här
Näringsvärden, per styck
Energi:
195 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 9 g |
Kolhydrater: | 22 g |
Fett: | 7 g |

