Mjuk chokladkaka
45 min
•
Arbetstid: 15 min
Frysbar
•
Med sirap i smeten får den här mjuka kakan en god aning av kola. Vill du göra den lite festligare, toppa med smält choklad och hackade nötter när den gräddat färdigt.
Ingredienser
| 250 g | |
|
Strösocker
|
5 dl |
|
Ägg
|
4 |
|
Ljus sirap
|
1 dl |
|
Vetemjöl
|
3 dl |
|
Kakao
|
1 dl |
|
Bakpulver
|
2 tsk |
|
Vaniljsocker
|
2 tsk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per bit
Energi:
216 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per bit | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,8 g |
| Protein: | 4,1 % | 2,2 g |
| Fett: | 40,5 % | 9,9 g |
| Kolhydrater: | 55,4 % | 29,4 g |