Minipajer med varmrökt lax

Minipajer med varmrökt lax

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(111 st)

Små frasiga festpajer som är lyxigt goda med smak av lax och dill. Perfekt som förrätt eller nattamat.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Pajdeg:

Fyllning:

Äggstanning:

Gör så här:

Gör så här:

Hacka ihop mjöl och smör till en grynig massa. Tillsätt kvarg och arbeta ihop till en deg. Sätt ugnen på 225º. Tryck ut degen i 6 tartelettformar, ca 12 cm i diameter och ställ dem i kylen ca 30 min. Nagga dem med en gaffel. Förgrädda ca 10 min. Fräs schalottenlök i smör i en stekpanna. Vispa ihop ingredienserna till äggstanningen. Fördela fyllningen i pajskalen och häll över äggstanningen. Grädda i mitten av ugnen ca 20 min.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem