Melonsallad med ingefärssås

Melonsallad med ingefärssås

Betyg

(6 st)

Här får två sorters melon spännande smak av ingefära och rosmarin.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 400 g honungsmelon
  • 400 g nätmeloner

Sås:

  • 2 dl Arla® gräddfil Gräddfil 12%
  • 1 msk riven färsk ingefära
  • ½ tsk hackad färsk rosmarin
  • 1 krm salt
  • 2 krm strösocker

Gör så här:

Gör så här:

Blanda ingredienserna till såsen. Låt stå i kyl ca 30 min. Skala, kärna ur och skär melonerna i bitar. Lägg upp i dessertskålar och servera med såsen.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 145 kcal
  • Protein: 3 g
  • Kolhydrater: 17 g
  • Fett: 6 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem