Matvetesallad med ost, äpple, valnötter och dijondressing
30 min
•
Arbetstid: 30 min
Buffé
Huvudrätt
•
En färgrik och matig sallad med smakrik lagrad ost, krispiga nötter, äpple och dijondressing med brynt smör. Denna sallad passar är underbart bra att ställa fram på buffébordet.
Ingredienser
|
Matvete
|
3 dl |
|---|---|
| 25 g | |
|
Dijonsenap
|
1 msk |
|
Äppelcidervinäger
|
3 msk |
|
Grovhackad bladpersilja
|
1 dl |
|
Salt och svartpeppar
|
|
| 150 g | |
|
Granatäppelkärnor
|
1 dl |
|
Machésallad
|
100 g |
|
Rostade valnötter
|
1 dl |
|
Äpple
|
1 |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
506 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 11,7 g |
| Protein: | 14,5 % | 18,1 g |
| Fett: | 48,9 % | 28 g |
| Kolhydrater: | 36,6 % | 45,6 g |