Matvetesallad med ost, äpple, valnötter och dijondressing
30 min
Buffé
Huvudrätt
•

En färgrik och matig sallad med smakrik lagrad ost, krispiga nötter, äpple och dijondressing med brynt smör. Denna sallad passar är underbart bra att ställa fram på buffébordet.

Ingredienser
Matvete
|
3 dl |
---|---|
25 g | |
Dijonsenap
|
1 msk |
Äppelcidervinäger
|
3 msk |
Grovhackad bladpersilja
|
1 dl |
Salt och svartpeppar
|
|
150 g | |
Granatäppelkärnor
|
1 dl |
Machésallad
|
100 g |
Rostade valnötter
|
1 dl |
Äpple
|
1 |
Gör så här
Näringsvärden, per port inkl tillbehör
Energi:
620 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 31 g |
Kolhydrater: | 37 g |
Fett: | 36 g |

