Matmuffins med cottage cheese, sötpotatis och spenat
1 tim
•
Arbetstid: 20 min
Brunch
Buffé
Mellanmål
Tillbehör
Frysbar
•
Riven sötpotatis, spenat och smakrik KESO® Cottage cheese i smeten ger riktigt matiga muffins. Gott och kul tillbehör på brunchen eller buffén.
Ingredienser
|
Små sötpotatisar, ca 300 g
|
2 |
|---|---|
| 2 msk | |
|
Ägg
|
4 |
| 1 dl | |
|
Sambal oelek
|
1 msk |
|
Babyspenat
|
60 g |
| 2 dl | |
|
Dinkelmjöl
|
4 dl |
|
Bakpulver
|
2 tsk |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Pumpakärnor
|
2 msk |
|
Rökt paprikapulver
|
½ tsk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
192 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,4 g |
| Protein: | 18 % | 8,5 g |
| Fett: | 35,1 % | 7,6 g |
| Kolhydrater: | 46,9 % | 22,1 g |