Matjessill i kaviarsås

15 min
Matjessill i kaviarsås

Kaviar, gräddfil och gräslök lyfter matjessillen till nya höjder på nolltid.

Ingredienser

5-minuterssill
400 g
2 dl
Kaviar typ kalles
½ dl
Hackad färsk gräslök
1 dl

Gör så här

  • Låt sillen rinna av.
  • Blanda gräddfil, kaviar och gräslök. Vänd ner sillen.
  • Låt gärna stå någon timme innan servering. Garnera med gräslök.
Markera receptet som tillagat

Näringsvärden, per port

Energi:

333 kcal

Energidistribution % Näringsvärden per port
Fiber: - 0,1 g
Protein: 14,9 % 12,2 g
Fett: 54,9 % 20,7 g
Kolhydrater: 30,2 % 24,8 g
https://www.arla.se/recept/matjessill-i-kaviarsas/