Matjessallad
20 min
Buffé
•
Klassisk matjessallad - frisk, fräsch och krämig. Det passar perfekt att bjuda matjessallad på buffébordet eller som vickning när gästerna blir sugna.
Ingredienser
|
Matjessillfiléer
|
300 g |
|---|---|
|
Kokt ägg
|
1 |
|
Kokt färskpotatis
|
300 g |
|
Äpple
|
1 |
|
Saltgurka
|
1 |
|
Rödlök
|
1 |
|
Färsk gräslök
|
1 dl |
| 2 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
387 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,6 g |
| Protein: | 17,3 % | 16,5 g |
| Fett: | 55,8 % | 24,4 g |
| Kolhydrater: | 26,9 % | 25,6 g |