Sillsallad med ost

Sillsallad med ost

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(6 st)

Annorlunda sillsallad med smak av fänkål och en extra vällagrad ost. Såväl nyskapande som lyxig.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 200 g matjessillfiléer
  • 100 g Arla® Svecia Svecia® 28% SB
  • 200 g fänkål
  • 1 röd lök
  • 1 msk rapsolja
  • 1 krm svartpeppar

Löjromsgräddfil:

Gör så här:

Gör så här:

Låt sillen rinna av och skär den i tunna bitar. Skär osten i tunna stavar. Halvera fänkålen och skala löken. Skär dem i mycket tunna skivor. Blanda fänkål och lök med olja och peppar, rör om en halv minut så att det mjuknar. Vänd ner sill och ost. Blanda gräddfil och löjrom.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 335 kcal
  • Protein: 19 g
  • Kolhydrater: 12 g
  • Fett: 24 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem