Ljummen sallad med matjessill

Ljummen sallad med matjessill

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(9 st)

Denna sallad med majtessill är en lite lyxigare variant på matjesallad. Det brynta smöret höjer alla smaker. En riktig klassiker till midsommar.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Koka potatisen och äggen. Bryn 50 g av smöret. Skiva potatisen, skala och grovhacka äggen, skala och hacka löken och hacka dillen. Stek potatisen i smör i en stekpanna, tillsätt ägg, kapris, rödlök och dill. Låt allt bli varmt. Häll upp på ett fat och lägg matjessillen på salladen. Ringla över det brynta smöret.

Brynt smör - såhär gör du!

 

Näringsvärden, per port

  • Energi: 470 kcal
  • Protein: 17 g
  • Kolhydrater: 20 g
  • Fett: 36 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem