Marinerad matjessill
15 min
•
Smakrik matjessill i en olje- och vinägermarinad. Om den får stå till sig några timmar i kyl blir den ännu godare.
Ingredienser
|
5-minuterssill
|
400 g |
|---|---|
|
Rödlök
|
1 |
|
Vitlöksklyfta
|
1 |
|
Dillknippe
|
1 |
|
Rapsolja
|
6 msk |
|
Vitvinsvinäger
|
2 msk |
|
Salt
|
½ tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
434 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,5 g |
| Protein: | 9,6 % | 10,3 g |
| Fett: | 67,2 % | 33 g |
| Kolhydrater: | 23,2 % | 24,8 g |