Indisk kyckling

Indisk kyckling

60+ min Buffé Huvudrätt
Här har vi låtit kycklingfiléerna ligga i yoghurtmarinad med garam masala, färsk ingefära och vitlök. Detta ger en riktigt saftig och smarik kyckling. Välj om du vill tillaga kycklingen på grillen eller i grillpanna. Servera gärna med en krispig sallad och naanbröd.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Blanda ingredienserna till marinaden i en bunke. Vänd runt kycklingen i marinaden.
  • Låt kycklingen marinera i kylen i minst 4 tim, gärna över natten.
  • Grilla kycklingen 6–8 min på varje sida.
Klart!
Energi:

220 kcal

Protein: 37 g
Kolhydrater: 4 g
Fett: 6 g

Ingredienser

Kycklingbröstfilé
600 g
Marinad:
2 dl
Riven färsk ingefära
1 msk
Finrivna vitlöksklyftor
2
Garam masala
1 msk