Kyckling masala med chili och yoghurt

20 min Huvudrätt Kvällsmat Lunch Middag
Frysbar
Kyckling masala med chili och yoghurt

En härlig indisk kycklinggryta med mustiga kryddor och extra hetta av chili. Serveras med en klick krämig yoghurt.

Ingredienser

Kycklingbröstfilé
500 g
2 msk
Tikka masala sås, ca 450 g
1 burk
Jasminris
3 dl
Röd chili
1
2 dl

Gör så här

  • Börja med att koka riset enligt anvisning på förpackningen.
  • Skär kycklingfiléerna i strimlor och fräs dem i smör-&rapsolja i en stekpanna ca 5 min. Rör ner såsen och koka upp.
  • Dela, kärna ur och finhacka chilin. Servera med ris, chili och en klick yoghurt.
Klart!

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

Energi:

495 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 36 g
Kolhydrater: 43 g
Fett: 19 g
https://www.arla.se/recept/kyckling-masala-med-chili-och-yoghurt/