Kyckling masala med chili och yoghurt

Kyckling masala med chili och yoghurt

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(21 st)

En härlig indisk kycklinggryta med mustiga kryddor och extra hetta av chili. Serveras med en klick krämig yoghurt.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Börja med att koka riset enligt anvisning på förpackningen. Skär kycklingfiléerna i strimlor och fräs dem i smör-&rapsolja i en stekpanna ca 5 min. Rör ner såsen och koka upp. Dela, kärna ur och finhacka chilin. Servera med ris, chili och en klick yoghurt.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 495 kcal
  • Protein: 36 g
  • Kolhydrater: 43 g
  • Fett: 19 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem