Indisk kyckling
4 tim 30 min
•
Arbetstid: 30 min
Buffé
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Här har vi låtit kycklingfiléerna ligga i yoghurtmarinad med garam masala, färsk ingefära och vitlök. Detta ger en riktigt saftig och smarik kyckling. Välj om du vill tillaga kycklingen på grillen eller i grillpanna. Servera gärna med en krispig sallad och naanbröd.
Ingredienser
|
Kycklingbröstfilé
|
600 g |
|---|
Marinad:
| 2 dl | |
|
Riven färsk ingefära
|
1 msk |
|
Finrivna vitlöksklyftor
|
2 |
|
Garam masala
|
1 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
222 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,5 g |
| Protein: | 67 % | 36,6 g |
| Fett: | 27,9 % | 7 g |
| Kolhydrater: | 5,1 % | 2,8 g |