Mango och yoghurtsoppa

15 min Efterrätt Mellanmål
Mango och yoghurtsoppa

Lyxig och god soppa. Vacker att hälla upp och servera i fina glas eller skålar.

Ingredienser

Mango
3
Konc ananas&apelsinjuice
1½ dl
1½ dl
Honung
2 msk

Gör så här

  • Skala och kärna ur mangon. Spara en halv och skär resten i bitar.
  • Mixa mango, juice och yoghurt till en puré. Smaksätt med honung.
  • Skär mangon som är kvar i tunna bitar.
  • Häll upp soppan i glas eller skålar och lägg i mangobitarna.
Markera receptet som tillagat

Näringsvärden, per port

Energi:

259 kcal

Energidistribution % Näringsvärden per port
Fiber: - 2,9 g
Protein: 6,1 % 3,9 g
Fett: 13 % 3,8 g
Kolhydrater: 80,9 % 51,5 g
https://www.arla.se/recept/mango-och-yoghurtsoppa/