Mandelkaka med hallon och vanilj

Mandelkaka med hallon och vanilj

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(123 st)

Enkel och sagolikt god mandelkaka som serveras med uppfriskande kvarg med smak av vanilj och generöst med hallon på toppen. Mums till kaffet eller kalaset!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 8 bitar

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 175°. Riv mandelmassan och blanda med ägg och hackad choklad. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 23 cm i diameter. Grädda kakan i nedre delen av ugnen ca 20 min. Låt kakan kallna. Lägg den på ett fat och bred över kvarg. Garnera med hallon.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 265 kcal
  • Protein: 8 g
  • Kolhydrater: 27 g
  • Fett: 13 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem