Mandelkaka med hallon och vanilj

Mandelkaka med hallon och vanilj

Betyg

(121 st)

Enkel och sagolikt god mandelkaka som serveras med uppfriskande kvarg med smak av vanilj och generöst med hallon på toppen. Mums till kaffet eller kalaset!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 8 bitar

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 175°. Riv mandelmassan och blanda med ägg och hackad choklad. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 23 cm i diameter. Grädda kakan i nedre delen av ugnen ca 20 min. Låt kakan kallna. Lägg den på ett fat och bred över kvarg. Garnera med hallon.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 265 kcal
  • Protein: 8 g
  • Kolhydrater: 27 g
  • Fett: 13 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem