Lövbiffspasta
45 min
•
Arbetstid: 30 min
Huvudrätt
•
En krämig och smakrik pasta med hetta av dijonsenap och sambal oelek. Den färdig pastan toppas med smulad ädelost och färska örter. Mums!
Ingredienser
|
Lövbiff
|
ca 400 g |
|---|---|
|
Salt och svartpeppar
|
|
|
Champinjoner
|
250 g |
|
Purjolök
|
1 |
|
Vitlöksklyftor, finrivna
|
2 |
| 2 dl | |
| 2½ dl | |
|
Dijonsenap
|
1 msk |
|
Sambal oelek
|
1 msk |
|
Hönsbuljong
|
1 tärning |
Till servering:
|
Pasta penne, gärna fullkorn
|
360 g |
|---|---|
| 140 g | |
|
Färsk timjan eller smörgåskrasse
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
852 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 5,6 g |
| Protein: | 22,4 % | 47 g |
| Fett: | 42,7 % | 41,1 g |
| Kolhydrater: | 34,9 % | 73,2 g |