Lövbiffspanna

Lövbiffspanna

15 min Huvudrätt
En mustig panna med svampsås är snabblagad och uppskattad bjudmat.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/lovbiffspanna/

Gör så här

  • Skär köttet i strimlor. Kärna ur och strimla paprikan.
  • Bryn köttet i smör-&rapsolja i en panna tills det får färg. Tillsätt paprikan, grädden, fonden och majsstärkelsen, rör om och koka ca 2 min. Rör i gräslöken.
  • Servera med kokt potatis.
Klart!

Renskavspanna 4 port: Byt lövbiffen mot 2 paket fryst renskav, à 240 g.

Energi:

400 kcal

Protein: 32 g
Kolhydrater: 35 g
Fett: 14 g

Ingredienser

Lövbiff
500 g
Liten röd paprika
1
1 msk
Kelda® matlagningsgrädde
2 dl
Svampfond
¾ msk
Majsstärkelse
½ msk
Hackad färsk gräslök
2 msk