Lövbiffspanna med pepparrot

Lövbiffspanna med pepparrot

35 min Huvudrätt
Äppelfyllda rulader trivs i lätt gräddsås och gillar ett sting av pepparrot!
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Kärna ur och skär äpplet i 8 klyftor. Rulla in en klyfta i varje lövbiff, fäst med tandpetare.
  • Bryn ruladerna runt om i smör i en stekpanna. Salta och peppra. Blanda ner grädden och koka på medelvärme ca 12 min.
  • Lyft upp ruladerna och ta bort tandpetarna.
  • Red av såsen med majsstärkelsen utrört i 1 msk kallt vatten. Lägg tillbaka ruladerna i pannan. Koka upp och sjud ca 2 min.
  • Strö över pepparrot och salladslök precis innan servering.
  • Servera gärna med potatis.
Klart!
Energi:

407 kcal

Protein: 27 g
Kolhydrater: 39 g
Fett: 15 g

Ingredienser

Skivad lövbiff
400 g
Äpple
1
Salt
1 tsk
Peppar
1 krm
2½ dl
Majsstärkelse
1 tsk
Riven färsk pepparrot
1 dl
Finhackad salladslök
1 dl