Lövbiff med rödbeta, äpple och dillsallad

Lövbiff med rödbeta, äpple och dillsallad

Betyg

(5 st)

Lövbiff med en klick god örtsås serverad tillsammans med en krispig, söt, salt, syrlig och färgstark sallad på rödbetor och äpple. Ljuvligt gott och fräscht!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 400 g skivad lövbiff
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 450 g rödbetor
  • 1 grönt äpple
  • 1 dl hackad färsk dill
  • 2 msk kapris
  • 2 msk rapsolja
  • 1 msk äppelcidervinäger
  • ½ tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 2 msk Arla® Svenskt Smör Normalsaltat 82%

Gör så här:

Gör så här:

Skala betorna. Kärna ur äpplet. Skiva betor och äpple så tunt som möjligt, helst på en mandolin. Lägg dem i en bunke och tillsätt dill, kapris, olja, vinäger, salt och peppar. Blanda ihop ingredienserna. Salta och peppra lövbiffarna och stek dem hastigt i smör 1 min på varje sida. Servera med salladen och en klick färskost.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 360 kcal
  • Protein: 27 g
  • Kolhydrater: 15 g
  • Fett: 20 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem