Lövbiff med rödbeta, äpple och dillsallad

Lövbiff med rödbeta, äpple och dillsallad

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(6 st)

Lövbiff med en klick god örtsås serverad tillsammans med en krispig, söt, salt, syrlig och färgstark sallad på rödbetor och äpple. Ljuvligt gott och fräscht!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 400 g skivad lövbiff
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 450 g rödbetor
  • 1 grönt äpple
  • 1 dl hackad färsk dill
  • 2 msk kapris
  • 2 msk rapsolja
  • 1 msk äppelcidervinäger
  • ½ tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 2 msk Arla® Svenskt Smör Normalsaltat 82%

Gör så här:

Gör så här:

Skala betorna. Kärna ur äpplet. Skiva betor och äpple så tunt som möjligt, helst på en mandolin. Lägg dem i en bunke och blanda med dill, kapris, olja, vinäger, salt och peppar. Salta och peppra lövbiffarna och stek dem hastigt i smör 1 min på varje sida. Servera med salladen och en klick färskost.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 360 kcal
  • Protein: 27 g
  • Kolhydrater: 15 g
  • Fett: 20 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem